Magazín, Strana 7

Benefity Golden Mylk a Maca Choco Latté

Jaké výhody přináší naše teplé nápoje? Teplé nápoje jsou ideální pro sychravé dny od podzimu do jara. Příprava z čerstvých surovin však bývá dost náročná nejen na čas, ale i na hledání dobrého zdroje kvalitních surovin, což je dnes alfa a omega. Představte si nápoj, který vás prohřeje, pohladí vaše chuťové pohárky, provoní celou místnost, pohladí po duši a k tomu navíc prospěje vašemu t...

Recept na mandlové tartaletky s pistáciovým krémem

Hledáte inspiraci na trochu jiné vánoční cukroví? Chcete si pochutnat a zároveň jíst zdravě? Pak je tohle recept pro Vás. Navíc se můžete bez obav podělit s Vašemi nejmenšími (od jednoho roku).Tohle jsou jedny z nejlepších tartaletek, co jsem kdy jedla. Kombinace datlí a mandlového másla dělá příjemnou karamelovou chuť. Spolu s pistáciovým krémem tvoří dokonalou kombinaci. Mám osvěd...

Výhody Liposomálního Vitamínu C

Proč je potřeba doplňovat vitamín C? O své znalosti a zkušenosti se s námi podělí MUDr. Anna Lužná. Proč člověk, jako jeden z mála savců, ztratil schopnost si vytvořit vitamin C je stále otázkou, na kterou Vám odpovědět nedokážu. Ale poradím vám, proč je pro nás důležitý a proč i vy byste jej měli pravidelně doplňovat. Potřeba vitaminu C je velmi individuální a závislá na mnoha faktorech ja...

Jak využít produkt Golden Mylk 80g BIO NUPREME?

Recept s využitím Golden Mylku Jedinečný svým složením surovin v BIO kvalitě, rychlou přípravou a vyváženou chutí. To je instantní nápoj Golden Mylk, založený na ájurvédské medicíně. Určený pro ty, kdo chtějí podpořit svou imunitu, harmonizovat tělo i duši, pochutnat si, zahřát se, dopřát si něco dobrého a tělu prospěšného, ale zároveň neztrácet drahocenný čas náročnou přípravou. Golden Mylk BIO ...

Recept na švestkový koláč

Švestková sezóna je v plném proudu, spolu s ní přichází recept na skvělý, křupavý koláč, bez rafinovaného cukru, z těch nejlepších surovin. Jen malé varování, u nás zmizl během jednoho dne. Potřebujeme:Na těsto: 250g ovesné mouky (rozemleté ovesné vločky) kypřící prášek 70g kokosového cukru 80g kokosového oleje 30g arašídového krému 1 šťastné vejce     !function(){const...

Jak využít Macu?

Macasmoothie se švestkami Přijde vám samotná Maca hořká a chybí vám jiný způsob jejího využití kromě klasického smíchání s vodou? Naše ambasadorka Anny si pro vás připravila jednoduchý recept na smoothie se švestkami! Ráda vytvářím taková jídla, abychom je mohly s mojí dcerkou (10měsíců) papat obě. Tady máte tip na smoothie obohacené o Maca prášek, který dodá příjemně oříškovou chuť a&nbs...

Recept na zdravé sušenky

Znáte ten pocit, když vás honí mlsná, chodíte supermarketem a nenacházíte nic, co by vaše chutě uspokojilo?? Pak je tenhle recept přímo pro vás. Skvělé, chutné, křupavé,zdravé, energeticky vydatné a hotové za chvíli! Osvědčili se nám i jako skvělá svačinka při tréninku nebo výletu.   Potřebujeme:- 180g ovesných vloček- 120 g pohankové mouky- 100g lískových ořechů- 60g ořechového másla (ke...

Ochrana kůže před sluncem

Sluníčko, sluníčko, popojdi maličko..  Milujeme ho! Aby ne, slunce přináší život a radost celé planetě. Navíc aristokratické bílé pleti dávno odzvonilo a IN je být opálený. UV záření slunečních paprsků je ale faktorem č. 1 způsobujícím stárnutím kůže. Jak jí lze pomoci?    Ochrana zvenku Pobyt na sluníčku je nezbytný, v kůži se tvoří vitamín D, zodpovědný za silnou imunitu a z...

Zelené osvěžení

3 recepty na zelené osvěžení   Zmrzliny a limonády jsou v létě v kurzu. Pojďme doma připravit zdravější varianty, abychom se neládovali jen cukrem a smetanou. Stačí přimíchat jednu ingredienci - mladý ječmen nebo pšenici, a rázem tak obohatíme pokrm o minerální látky a antioxidanty, které v horkých dnech potřebujeme o to více. A děti budou nadšené, no řekněte, kdo by nechtěl zelenou zombie ...

Recept na třešňovou marmeládu

Naše ambasadorka Anny Lužná nám zaslala recept na třešňovou marmeládu a my si ho prostě nemohli nechat jenom pro sebe! Tak se nechte inspirovat a dejte nám vědět, jak se marmeláda povedla. Annin recept: Vždy jsem nechápala, proč se do marmelády z ovoce, které je tak krásně slaďoučké dává tolik cukru. Na otázku proč mi přicházely odpovědi typu prostě se to tak dělá, ať se tonezkazí apod.. Už...